Τα κλασσικάκαλλυντικά είναι αποτελεσματικά, όπως άλλωστε και τα φυσικά. Γιατί λοιπόν να πληρώσουμε περισσότερα για φυσικά ή οργανικά καλλυντικά; Όταν εξετάζουμε προσεκτικά τα φυσικά καλλυντικά, διαπιστώνουμε ότι υπάρχει μια σημαντική διαφορά. Είναι σημαντικό, γιατί η υγεία είναι το σημαντικότερο πράγμα που έχει κανείς.

Σε αντίθεση με τα κλασσικάκαλλυντικά, τα φυσικά δεν περιέχουν επιβλαβείς ουσίες για την υγεία σας, όταν χρησιμοποιούνται για παρατεταμένες περιόδους. Αυτές οι επιβλαβείς ουσίες δεν θα παραμείνουν απλά στην επιφάνεια του δέρματός σας, αλλά μπορούν να διεισδύσουν βαθύτερα στο σώμα σας. Κατά τη διαδικασία παρασκευής, ο παραγωγός δεν έχει καμία υποχρέωση να χρησιμοποιεί οποιαδήποτε φυσική ουσία, έτσι χρησιμοποιούνται συχνά συνθετικές ουσίες. Είναι κατανοητό ότι οι συνθετικώς τροποποιημένες ουσίες είναι πολύ φθηνότερες και γι’ αυτό προτιμώνται στην βιομηχανία καλλυντικών. Δεν θα σας βλάψουν, από την άλλη όμως δεν θα βοηθήσουν. Για παράδειγμα, η σιλικόνη, οι οποία βρίσκεται σχεδόν σε κάθε προϊόν, δημιουργεί μια ψευδαίσθηση απαλότητας στο δέρμα. Και δεν είναι μόνο η σιλικόνη. Άλλα τέτοια συστατικά είναι για παράδειγμα οι παράγοντες αφρισμού, παράγωγα πετρελαίου, οι χρωστικές και οι διαλύτες.

Δοκιμάστε τα φυσικά και οργανικά καλλυντικά με τα οπία δεν υπάρχει κίνδυνος ψευδαίσθησης  βελτίωσης στο δέρμα σας.

Τα φυσικά και οργανικά καλλυντικά μας είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας συστατικά, εκχυλίσματα φυτών και βοτάνων και άλλα φυσικά συστατικά. Τα φυσικά καλλυντικά παρασκευάζονται χωρίς τη χρήση συνθετικών αρωμάτων, χρωστικών, σιλικόνης και παραγώγων πετρελαίου όπως parabens, ορυκτέλαια ή παραφίνες.

Λάβετε υπόψη ότι το δέρμα μας είναι το μεγαλύτερο όργανο του σώματός μας, οπότε θα πρέπει να το φροντίσουμε ανάλογα.

Και για να βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε πραγματικά φυσικά ή οργανικά καλλυντικά  αναζητήστε πιστοποιητικά. Τα καλλυντικά μας είναι πιστοποιημένα ως φυσικά ή οργανικά με πιστοποιητικά CPK.