Εκθέσεις τον Μάιο, όπου μπορείτε να βρείτε τα καλλυντικά κάνναβης μας!

Εκθέσεις τον Μάιο, όπου μπορείτε να βρείτε τα καλλυντικά κάνναβης μας!

Ο επόμενος μήνας πλησιάζει γρήγορα και αυτή τη φορά μπορείτε να μας επισκεφθείτε στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, στη Βαρσοβία – σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις. Πρώτα στο KANABA FAIR, όπου θα απολαύσετε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα. Αποστολή αυτής της έκθεσης είναι να προωθήσει και να αναπτύξει την αγορά κάνναβης. “Η κάνναβη είναι το μόνο φυτό που μπορεί να μας χρησιμεύσει ως τρόφιμο, καύσιμο, υλικό για ρούχα, χαρτί, στην κατασκευή ενός σπιτιού ή στην κατασκευή ενός αυτοκινήτου. Η κάνναβη μπορεί να χρησιμοποιηθεί στις περισσότερες βιομηχανίες, αλλά και στην ιατρική. Μέχρι σήμερα, ωστόσο, χρησιμοποιούμε ακόμα μόνο ένα πολύ μικρό μέρος των δυνατοτήτων αυτού του ισχυρού φυτού. Η αποστολή μας είναι να το αλλάξουμε! “Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο Zoo Market, στις 11-12 Μαΐου. Τα λέμε εκεί!

Περισσότερες πληροφορίες: http://kanabafair.com/en/

Μόλις μια εβδομάδα αργότερα, 18 Μαΐου-19 Μαΐου, θα μας βρείτε στο INTERNATIONAL PHARMACEUTICAL TRADE FAIR AND SAFE THERAPY CONGRESS. Η εκδήλωση αυτή απευθύνεται σε επαγγελματίες από το χώρο της ιατρικής και της φαρμακευτικής καθώς και σε φοιτητές. Το γεγονός επικεντρώνεται στην αποτελεσματική φαρμακοθεραπεία για τους ηλικιωμένους, την αγωγή και την ασφαλή θεραπεία, τη χρήση βιολογικών φαρμάκων, την κάνναβη και άλλα.

Περισσότερες πληροφορίες https://pharmacyshow.pl/the-congress/

Και στις δύο εκδηλώσεις θα είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε τα κορυφαία μας φυσικά και βιολογικά καλλυντικά κάνναβης. Τα περισσότερα από τα καλλυντικά κάνναβης μας φέρουν το πιστοποιητικό CPK που εκδίδεται από την KEZ o.p.s. – τον πρώτο διαπιστευμένο οργανισμό ελέγχου και πιστοποίησης για τα φυσικά και βιολογικά καλλυντικά στη Τσεχία.

Υποβολή Σχολίου

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *